Banieren van ProFlags

Wilt u uw zichtbaarheid vergroten en meer producten verkopen? Of wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Zorg dan dat u goed zichtbaar bent! Door fantastische banieren voor u te produceren zorgen wij dat uw organisatie optimaal zichtbaar is. Zo trekt u meer aandacht naar uw product en genereert u meer verkopen!

bestellen


Hoge kwaliteit banieren

De banieren van ProFlags zijn standaard van zeer hoge kwaliteit polyester. Staat uw bedrijf op een winderige locatie? Kies dan voor het stormbestendige polyester gaatjesdoek. Alle banieren zijn UV bestendig waardoor kleuren langer scherp blijven. Door de nieuwste productietechnologie zijn wij in staat haarscherpe banieren te bedrukken. Wij voorzien iedere banier van verstevigde hoeken en een verstevigde mastzijde om uitscheuren te voorkomen. Alle randen van de banieren zijn omgezoomd en dubbel gestikt. U kunt kiezen voor hoogwaardige digitale full colour bedrukte banieren of voor 1-4 kleuren banieren in scherpe, levensechte kleuren. Voor de afwerking van de mastzijde kunt u kiezen voor kunststoffen karabijnhaken of een stevig koord.

Goedkope banieren

Door het optimaliseren van onze productieprocessen zijn wij in staat u een fantastische kwaliteit te leveren voor de beste prijs. Wij maken gebruik van verschillende productietechnieken waardoor wij voor uiteenlopende aantallen de beste prijs kunnen bieden. U kunt dus ook voor grote aantallen bij ons terecht!

Banieren bedrukken

Een eigen banier ontwerpen is uiterst eenvoudig bij ProFlags. U kunt zelf een banier ontwerpen of deze gratis door ons laten ontwerpen. Als u zelf een banier ontwerpt, dan kunt u op de samenstelpagina een werktekening downloaden zodat u snel aan de gang kunt. Wanneer u uw ontwerp klaar heeft dan kunt u deze uploaden en naar ons versturen. Wij controleren het ontwerp gratis voordat deze in productie wordt genomen. Als wij uw banieren moeten ontwerpen ontvangen we graag nauwkeurig uw wensen en afbeeldingen.

Formaten

Onze standaard maten voor banieren zijn 100x200 cm, 100x300 cm, 100x350 cm, 100x400 cm, 100x500 cm, 120x200 cm, 120x300 cm, 120x350 cm, 120x400 cm, 120x500 cm, 150x200 cm, 150x300 cm, 150x350 cm, 150x400 cm, 150x500 cm. Indien u een afwijkend formaat nodig hebt, dan is dit vaak wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vlaggen, beachvlaggen, spandoeken en pop up banners.

Goedkope vlaggenmasten

ProFlags levert u naast vlaggen top kwaliteit vlaggenmasten van Zweedse makelij, welke voldoen aan de ISO14001/9001 normeringen. We leveren de Original (goedkoopste), ISS, Reklamemast en de Easylift.

Waarom banieren bestellen bij ProFlags?

  • Gegarandeerde topkwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis opmaak en bestandscontrole
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Veilige betaling

bestellen