Materiaal beachvlaggen

Materialen

De beachvlaggen zijn leverbaar in verschillende materialen. 
Onderstaand een overzicht met de standaard meest verkochte materialen.

115 gr / m2 Polyester

Licht glanzend materiaal dat standaard gebruikt wordt bij onze enkelzijdig bedrukte Beachvlaggen. 
Door de perfecte inktabsorptie is dit materiaal uitstekend full colour te bedrukken, is het UV bestendig (afhankelijk van locatie) en goed wasbaar. Het materiaal wordt bedrukt door middel van dye-sublimatie printing waardoor de bedrukking 80-90% doorschijnend is.

Materiaal beachvlag, 115gr/m2 polyester

100D Polyester

Materiaal dat standaard gebruikt wordt bij onze dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen. Door de uitstekende inktabsorptie zijn deze uitstekend in full colour te bedrukken, UV bestendig (afhankelijk van locatie) en wasbaar. Vanwege de hoge dichtheid laat dit materiaal weinig licht door. Standaard wordt een dubbelzijdig bedrukte beachvlag voorzien van twee lagen 100D Polyester en een Polyester 'block out' tussenlaag tegen doorschijnen.

Materiaal beachvlag, 100D polyester

120 gr / mAir Textiel Polyester

Optioneel verkrijgbaar voor beachvlaggen. Ideaal voor zwaardere omstandigheden of beachvlaggen die altijd buiten staan. De structuur van dit materiaal zorgt voor een betere krachtsverdeling wat de kans op inscheuren verkleind. De gaatjesstructuur zorgt ervoor dat de vlag minder wind vangt. Vlaggen vervaardigd uit Air Textiel hebben aanzienlijk een langere levensduur dan de standaard polyester materialen. Door de goede inktabsorptie zijn ze uitstekend in full colour te bedrukken, UV bestendig (afhankelijk van locatie) en wasbaar. Alleen enkelzijdig bedrukt leverbaar. Dit materiaal is ook perfect te gebruiken voor spandoeken.

Materiaal beachvlag, 120gr/m2 polyester air textiel (gaatjesdoek / mesh doek)

Beachvlag mast (stok/pole)

De mast in de maten XS en S is gemaakt van hoogwaardig en lichtgewicht aluminium en glasvezel. De onderste delen zijn van aluminium en de flexibele top is van glasvezel. De mast in de maten M en L is volledig gemaakt van glasvezel. De bovenste delen zijn flexibel. Al onze masten hebben een lange levensduur dankzij deze corrosiebestendige materialen.

Materiaal beachvlag mast, aluminium en glasfiber