Spandoeken van ProFlags

Wilt u uw reclameboodschap kenbaar maken? Of een evenement aankondigen? Dan is een spandoek ophangen de ideale manier! Door fantastische spandoeken voor u te produceren zorgen wij dat uw boodschap duidelijk zichtbaar is. U kunt ook bij ons terecht voor bouwhekdoeken of dranghekdoeken om reclame te maken voor uw bedrijf of product.

bestellen


Hoge kwaliteit spandoeken

De spandoeken van ProFlags zijn standaard van zeer hoge kwaliteit polyester. Komt de spandoek op een winderige locatie te hangen? Kies dan voor het stormbestendige polyester gaatjesdoek. U kunt kiezen voor een enkelzijdige of een dubbelzijdig bedrukte spandoek. Alle spandoeken zijn UV bestendig waardoor kleuren langer scherp blijven. Door de nieuwste productietechnologie zijn wij in staat haarscherpe spandoeken te bedrukken. Wij voorzien iedere spandoek van verstevigde hoeken en alle randen zijn omgezoomd en dubbel gestikt. De montageogen bevinden zich standaard om de 100 cm. Wanneer een spandoek in een frame geplaatst dient te worden dan zijn deze om de 30 cm worden aangebacht. Het is echter ook mogelijk om klantspecifiek te produceren. U kunt kiezen uit diverse formaten.

Goedkope spandoeken

Door het optimaliseren van onze productieprocessen zijn wij in staat u een fantastische kwaliteit te leveren voor de beste prijs. Wij maken gebruik van verschillende productietechnieken waardoor wij voor uiteenlopende aantallen de beste prijs kunnen bieden. U kunt dus ook voor grote aantallen bij ons terecht!

Spandoeken bedrukken

Een eigen spandoek ontwerpen is uiterst eenvoudig bij ProFlags. U kunt zelf een spandoek ontwerpen of deze gratis door ons laten ontwerpen. Als u zelf een spandoek ontwerpt, dan kunt u op de samenstelpagina een werktekening downloaden zodat u snel aan de gang kunt. Wanneer u uw ontwerp klaar heeft dan kunt u deze uploaden en naar ons versturen. Wij controleren het ontwerp gratis voordat deze in productie wordt genomen. Als wij uw spandoeken moeten ontwerpen ontvangen we graag nauwkeurig uw wensen en afbeeldingen.

Afmetingen

Onze standaard maten voor spandoeken zijn 300x70 cm, 400x80 cm en 500x90 cm. Indien u een afwijkend formaat nodig hebt, dan is dit vaak wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vlaggen, banieren, beachvlaggen en pop up banners.

Montage Elastiek en koord

Monteer uw spandoek snel en eenvoudig met elastiek. De elestieken zijn voorzien van een kunststof bal waardoor montage om bijvoorbeeld een frame eenvoudig is. Koord is per meter te bestellen in de kleuren wit en zwart.

Waarom spandoeken bestellen bij ProFlags?

  • Gegarandeerde topkwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd/li>
  • Gratis opmaak en bestandscontrole
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Veilige betaling