Beachvlaggen van ProFlags

Wilt u uw zichtbaarheid zowel binnen als buiten vergroten en meer producten verkopen? Of wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Zorg dan dat u goed zichtbaar bent! Door fantastische beachvlaggen voor u te produceren zorgen wij dat uw organisatie optimaal gezien wordt. Zo trekt u meer aandacht naar uw product en genereert u meer verkopen!

bestellen


Hoge kwaliteit beachvlaggen

De beachvlaggen van ProFlags zijn standaard van zeer hoge kwaliteit polyester. Staat uw bedrijf op een winderige locatie? Kies dan voor het stormbestendige polyester gaatjesdoek. Alle beachvlaggen zijn UV bestendig waardoor kleuren langer scherp blijven. Door de nieuwste productietechnologie zijn wij in staat haarscherpe beachvlaggen te bedrukken. Wij voorzien iedere beachvlag van verstevigde hoeken en een verstevigde mastzijde om uitscheuren te voorkomen. Alle randen van de beachvlaggen zijn omgezoomd en dubbel gestikt.

Goedkope beachvlaggen

Door het optimaliseren van onze productieprocessen zijn wij in staat u een fantastische kwaliteit te leveren voor een lage prijs. Wij maken gebruik van verschillende productietechnieken waardoor wij voor uiteenlopende aantallen de beste prijs kunnen bieden. U kunt dus ook voor grote aantallen bij ons terecht!

Beachvlaggen bedrukken

Een eigen beachvlag ontwerpen is uiterst eenvoudig bij ProFlags. U kunt zelf een beachvlag ontwerpen of deze gratis door ons laten ontwerpen. Als u zelf een beachvlag ontwerpt, dan kunt u op de samenstelpagina een werktekening downloaden zodat u snel aan de gang kunt. Wanneer u uw ontwerp klaar heeft dan kunt u deze uploaden en naar ons versturen. Wij controleren het ontwerp gratis voordat deze in productie wordt genomen. Als wij uw beachvlaggen moeten ontwerpen ontvangen we graag nauwkeurig uw wensen en afbeeldingen.

Modellen

Onze standaard modellen voor beachvlaggen zijn de Beachvlag Angled, Beachvlag Straight, Beachvlag Convex, Beachvlag Concave, Beachvlag Flying en Beachvlag Shark. Ieder model heeft een XS, S, M en L variant en kan enkelzijdig of dubbelzijdig worden bedrukt. U kunt kiezen voor een links of rechts waaiend model en als afwerking voor een witte of zwarte band. Alle modellen zijn zeer eenvoudig op te zetten. Heeft u extra wensen? Neem dan contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor vlaggen, banieren, spandoeken en pop up banners.

Voetstukken en accessoires

Beachvlaggen kunnen eenvoudig worden opgezet met een lichtgewicht Beachvlag Mast. Afhankelijk of u de beachvlaggen binnen (in winkels of op evenementen) of buiten plaatst, kunt u kiezen tussen diverse beachvlag voetstukken. Maak uw keuze op basis van locatie, positie en weersomstandigheden van uw vlag.

Waarom beachvlaggen bestellen bij ProFlags?

  • Gegarandeerde topkwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis opmaak en bestandscontrole
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Veilige betaling

 

bestellen