Vlaggen van ProFlags

Wilt u uw zichtbaarheid vergroten en meer producten verkopen? Of wilt u uw naamsbekendheid vergroten? Zorg dan dat u goed zichtbaar bent! Door fantastische vlaggen voor u te produceren zorgen wij dat uw organisatie optimaal zichtbaar is. Zo trekt u meer aandacht naar uw product en genereert u meer verkopen!

bestellen

Hoge kwaliteit vlaggen

De vlaggen van ProFlags zijn standaard van zeer hoge kwaliteit polyester. Staat uw bedrijf op een winderige locatie? Kies dan voor het polyester gaatjesdoek. Alle vlaggen zijn UV bestendig waardoor kleuren langer scherp blijven. Door de nieuwste productietechnologie zijn wij in staat haarscherpe vlaggen te bedrukken. Wij voorzien iedere vlag van verstevigde hoeken en een verstevigde mastzijde om uitscheuren te voorkomen. Alle randen van de vlaggen zijn omgezoomd en dubbel gestikt. U kunt kiezen voor hoogwaardige digitale full colour bedrukte vlaggen of voor 1-4 kleuren vlaggen in scherpe, levensechte kleuren. Voor de afwerking van de mastzijde kunt u kiezen voor kunststoffen karabijnhaken of een stevig koord.

Goedkope vlaggen

Door het optimaliseren van onze productieprocessen zijn wij in staat u een fantastische kwaliteit te geven voor de beste prijs. Wij maken gebruik van verschillende productietechnieken waardoor wij voor uiteenlopende aantallen de beste prijs kunnen bieden. U kunt dus ook voor grote aantallen bij ons terecht.

Vlaggen bedrukken

Een eigen vlag ontwerpen is uiterst eenvoudig bij ProFlags. U kunt zelf een vlag ontwerpen of deze gratis door ons laten ontwerpen. Als u zelf een vlag ontwerpt, dan kunt u op de samenstelpagina een werktekening downloaden zodat u snel aan de gang kunt. Wanneer u uw ontwerp klaar heeft dan kunt u deze uploaden en naar ons versturen. Wij controleren het ontwerp gratis voordat deze in productie wordt genomen. Als wij uw vlag moeten ontwerpen ontvangen we graag nauwkeurig uw wensen en afbeeldingen.

Formaten

Onze standaard maten voor vlaggen zijn 200x100 cm, 180x120 cm, 350x225 cm, 300x200 cm, 150x100 cm en 225x150 cm. Indien u een afwijkend formaat nodig hebt, dan is dit vaak wel mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op. Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor banieren, beachvlaggen, spandoeken en pop up banners.

Goedkope vlaggenmasten

ProFlags levert u naast vlaggen top kwaliteit vlaggenmasten van Zweedse makelij, welke voldoen aan de ISO14001/9001 normeringen. We leveren de Original (goedkoopste), ISS, Reklamemast en de Easylift.

Waarom vlaggen bestellen bij ProFlags?

  • Gegarandeerde topkwaliteit
  • Zeer scherp geprijsd
  • Gratis opmaak en bestandscontrole
  • Persoonlijk contact
  • Snelle levering
  • Veilige betaling