Enkelzijdig bedrukte beachvlaggen

Enkelzijdig bedrukte Beachflags


Enkelzijdig bedrukte beachvlaggen zijn de voordeligste beachvlaggen die leverbaar zijn. Vanwege de scherpe prijzen zijn deze beachvlaggen ideaal voor evenementen, beurzen en andere activiteiten die van korte duur zijn.

De mast en voetstukken kunnen worden hergebruikt voor nieuwe activiteiten waardoor u, na eenmalige aanschaf van de pole, slechts een losse beachvlag nodig heeft om een nieuwe campagne op te zetten. Deze losse beachvlaggen zijn uiteraard ook leverbaar bij ProFlags. 

Gaat u voor kwaliteit en wordt de beachvlag regelmatig buiten gebruikt onder zwaardere omstandigheden dan is de beachvlag ook leverbaar in Air Textiel (Ook wel mesh doek of gaatjesdoek genoemd). Deze beachvlaggen zijn qua maat identiek aan de standaard enkelzijdig bedrukte beachvlaggen en kunnen met dezelfde pole gebruikt worden. U kunt er voor kiezen om eerst een voordelige beachvlag te bestellen om te kijken of dit resulteert in hogere bezoekersaantallen of verkopen en vervolgens over te stappen op een kwalitatief beter materiaal door een Air Textiel beachvlag los te bestellen.

Een nadeel van enkelzijdig bedrukte beachvlaggen is dat de tekst en afbeelding/logo aan de andere zijde in spiegelbeeld staat. Klanten, bezoekers of geïnteresseerden kunnen hierdoor minder goed lezen wat er op de andere zijde staat. In sommige situaties zal dit niet uitmaken maar in andere situaties kan dit lijden tot verlies van belangstelling. Daarnaast is de doordrukking aan de andere zijde van de beachvlag voor 80-90% zichtbaar. Hierdoor zijn de kleuren lichter dan aan de bedrukte zijde. Om dit te voorkomen zijn er dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen leverbaar.
Voordelen                      Nadelen
      
  • Voordelig geprijsd
  • Teksten, afbeeldingen en logo's in spiegelbeeld
  • Ideaal voor evenementen en beurzen
  • 80-90% doordrukking aan de andere zijde
  • Mast herbruikbaar
  • Makkelijk vervangbaar
  • Verkrijgbaar in air textiel (mesh doek)