Dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen

Dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen

Dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen zijn zeer aantrekkelijk vanwege de juiste weergave van teksten, logo's en afbeeldingen aan zowel de voorzijde als achterzijde van de beachvlag. Deze Beachflags zijn ideaal wanneer het van belang is dat teksten of boodschap goed en op de juiste manier overgebracht moeten worden naar bezoekers of klanten.

Daarnaast geven de dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen ook de kleuren op de juiste manier weer. Bij sommige bedrijven is het van belang dat het bedrijfslogo op de juiste manier en in de juiste kleuren wordt weergegeven in verband met herkenning. Een tekst of logo dat juist wordt weergegeven wordt sneller herkend en gelezen.
 
Dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen hebben een langere levensduur dan de standaard enkelzijdig bedrukte beachvlaggen. Doordat de vlag bestaat uit meerdere lagen aan elkaar gestikte stof blijft de vlag langer goed. De vlag bestaat uit drie lagen stof. De buitenste twee lagen stof worden bedrukt en de middelste laag zorgt ervoor dat de bedrukking niet doorschijnt.
 
Omdat niet alle fabrikanten in staat zijn dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen aan te bieden vallen deze beachvlaggen meer op dan de standaard Beachflags. Dit in combinatie met dat de teksten, logo's en afbeeldingen die op de juiste manier en in de juiste kleuren worden weergegeven zorgen ervoor dat de dubbelzijdig bedrukte beachvlaggen voor elke onderneming of organisatie interessant zijn.
  
Net als enkelzijdig bedrukte beachvlaggen kunnen de pole en voetstukken worden hergebruikt voor nieuwe activiteiten. Hierdoor kunt u, na eenmalige aanschaf van de pole, slechts een losse beachvlag bestellen om weer een nieuwe campagne op te zetten. Deze losse beachvlaggen zijn uiteraard ook leverbaar bij ProFlags. In verband met het gewicht van de vlag is de mast van de dubbelzijdig bedrukte medium beachvlaggen zwaarder uitgevoerd dan de standaard mast.Voordelen                      Nadelen
  • Juiste kleurweergave
 
  • Hogere investeringskosten
  • Juiste weergave van teksten en logo's
   
  • Langere levensduur
   
  • Opvallend
   
  • Ideaal voor beurzen en evenementen